Beste gemeenteleden,

De kerkenraad heeft een bezinningsgroep gevraagd om na te denken over de vraag: “hoe kunnen wij kinderen en jongeren meer betrekken bij het Avondmaal?”. Een tweetal keer hebben we als bezinningsgroep iets in Prisma geplaatst rondom dit onderwerp. Ook zijn er een aantal artikelen in Scipio en op de website geplaatst.

Voor het betrekken van kinderen en jongeren bij het Avondmaal zijn verschillende mogelijkheden. We vinden het belangrijk te peilen welke gedachten en gevoelens hierover leven binnen de gemeente bij zowel ouderen, volwassenen, jongeren en kinderen. Daarom willen we iedereen vragen om deze enquête in te vullen.

Sommige vragen kunnen mogelijk moeilijk zijn voor kinderen, daarom kunnen ouders hun kinderen eventueel helpen om de vragen te beantwoorden. En als je de vraag nog steeds te moeilijk vindt kun je invullen: “ik weet het niet”.

Omdat we een goede indruk willen krijgen van de verschillende meningen, zou het fijn zijn als zoveel mogelijk mensen de enquête invullen!

Alvast hartelijk dank voor de medewerking,
Thea Oudekerk, Daan Heres, Klaske Jansen, Ruud de Boer en Liesbeth van der Horst

Enquête

U vindt de enquête hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeykvYpphSICsILpz7KeIsdCWqsOpoIP1H83Q9Ynrx0LHOBVQ/viewform