ivm de Corona uitbraak zijn alle diensten momenteel alleen online te volgen:

Online uitzendingen beginnen enkele minuten voordat een samenkomst begint.
Onze samenkomsten zijn om 10.00u en 16.30u op zondag.  Zie voor een overzicht van onze samenkomsten: PetrakerkHarderwijk.nl of kerkdienstgemist.nl

U kunt de uitzendingen online op 2 manieren volgen:
KerkdienstGemist.nl (gemiddelde kwaliteit) ook te volgen via een APP op uw telefoon/tablet: APP store (Apple) of Google play (Android).
–  YouTube.com (hoge kwaliteit) Zie ons kanaal op petrakerkharderwijk.nl/youtube met alle opnames en Live uitzendingen.
De actuele  uitzending (LiveStream) is op:  livestream.petrakerkharderwijk.nl
   (mogelijke melding: ‘Ongeldig antwoord ontvangen’ melding als er geen stream actief is).
Op beide online platforms kunt u ook de uitzendingen terugzien.

De kerkdiensten worden ook regelmatig uitgezonden op de lokale zender HK13.
KerkTV: Dit is een afgeschermde omgeving  enkel beschikbaar voor geselecteerde CAI Harderwijk abonnees. Als u dit ook wilt als lid van de Petrakerk dan kunt u contact opnemen met uw wijkdiaken. In Harderwijk zijn de diensten via KerkTV te zien via kanaal 710; tijdens de Corona uitbraak periode zullen alle kerkzenders publiekelijk te zien zijn voor iedereen met een TV abonnement via CAI-Harderwijk (coax).

Bij speciale uitzendingen zoals gemeenteavonden of begrafenissen kan het zijn dat de YouTube stream vanwege privacy niet beschikbaar is. Mogelijk is er dan een besloten stream beschikbaar via kerkdienstgemist.nl; u kunt hiervoor contact opnemen met de koster.

U kunt deelnemen aan de collecte d.m.v. de Givt-app. Scan onderstaande QR-code (of klik erop) met de Givt-app en u kunt doneren. Givt is te downloaden via onderstaande buttons. Zie ook dit korte filmpje voor instructies voor betalen in de dubbele collecte via de Givt app
 


 
  

 
Hieronder de laaste uitgezonden uitzendingen op YouTube (klik op iconvoor de lijst voor meer opnames; op de mobiele telefoon alleen zichtbaar in landscape modus, geheel bovenaan deze lijst staat de actieve livestream)