Omdat de Petrakerk de eerste duurzame en gasloze kerk van Nederland is, heeft de gemeente Harderwijk ons een duurzaam kado gegeven.

Deze laadpaal kan worden gebruikt door bezoekers van de kerk en door mensen uit de wijk

De laadpaal kan maximaal laden met 22kW.

De 2 parkeerplekken zijn bijvoorkeur voor elektrische auto’s maar op zondag ochtend mag er door iedereen geparkeerd worden vanaf 10min. voor aanvang van de dienst om 10.00u.

De kerk is eigendom van het zogeheten backend contract en heeft dus de volledige controle over de laadpaal en de tarieven.
Voor het gebruik is een laadpas nodig; ook voor kerkleden; de kerk verstrekt deze niet, U kunt deze aanvragen via deze website. Voor een laadpas overzicht klik hier.

Wel vragen we mensen vriendelijk om een elektrische of hybride auto zsm weg te halen als de auto vol geladen is. Ook verzoeken we mensen dmv een label op de laadpaal om zicht aan te melden bij www.need2charge.com waar men op basis van kenteken iemand een bericht kan sturen als de auto bijvoorbeeld vol is en men van de plek gebruik wil maken.

De laadpaal is ook op Google maps te vinden en details en prijzen zijn zichtbaar op:  chargepoint.evc-net.com/Locations

Voor Storing: 0850603863 (dag & nacht).

Kerkleden kunnen voor meer informatie of vragen een reactie geven op het item ‘Een laadpaal bij de Petrakerk’ in ‘Nieuws-Petrakerk’ in de Scipio app.