De christelijke zangeres Delise geeft op donderdag 25 april2024 een concert de Plantagekerk in Harderwijk. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met Dorcas, een organisatie voor noodhulp en ontwikkelingssamenwerking.

Nieuwe liedjes

In het najaar van 2024 komt de nieuwe CD van Delise uit. Tijdens het concert in Harderwijk zal zij al een paar nieuwe liederen spelen. Daarnaast vertelt Delise ook wat over het werk van Dorcas en deelt ze haar persoonlijke ervaring.

Liedjes schrijven en zingen is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Ze maakt Nederlandstalige popliederen met een vleugje singer-songwriter en folk. In haar liedjes staat steeds haar heldere stem, gitaar en boodschap van het liedje centraal. Haar geloof is hierbij een onmisbare inspiratiebron

Tickets bestellen

Het concert wordt gehouden in de Plantagekerk aan de Stationslaan 136 in Harderwijk. Het optreden begint om 19.30 uur, inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. De kosten voor de tickets zijn tien euro per persoon. Deze kun je bestellen via www.dorcas.nl/dorcas-delise/.

Over Dorcas

Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en ontwikkelingssamenwerking. De organisatie werkt in veertienlanden in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten. Bij een ramp of crisis wordt noodhulp verleend en wordt er bijgedragen aan wederopbouw. Tegelijkertijd investeert Dorcas in structurele oplossingen voor armoede en uitsluiting.