Solovoorstelling Manon Companjen in Catharinakapel

Nieuwsgierig naar het persoonlijke verhaal van geloof en hoop uit het leven van Manon Companjen? Kom naar de theater- en muziekvoorstelling ‘Alles is van mij’ in de Catharinakapel in Harderwijk. In deze voorstelling draait het om geloof en hoop, verpakt in humor en verbinding. Een avond die je raakt. De voorstellingen zijn op 2, 8, 20 en 22 maart.

 

Manon: “In de eerste helft van mijn leven dacht en keek ik op een bepaalde manier. Te lang stond brandde er alleen maar een waakvlammetje. In 2019 ontstond vanuit leegte en ruimte het verlangen om volop te leven en te bruisen. Het was tijd om uit mijn comfortzone te gaan: solo, on tour. Tijd om anders te kijken en anders te doen. Hoe? Door de shit van 50 jaar leven te omarmen, om daarna los te laten. Kom maar door! Dat zie en hoor je terug in mijn voorstelling, met zes zelfgeschreven Nederlandstalige kleinkunstliedjes.”

 

Avondvullende voorstelling

‘Alles is van mij’ is een avondvullende voorstelling over leven en doorleven. Over het omgaan met tegenslag , de hoogtes en dieptes van het leven. En over persoonlijke ontwikkeling en zelfacceptatie. Manon wordt muzikaal begeleid door Bas Gankema (piano) en Riny Douma (percussie). Een avond vol beleving, met een lach en een traan.

 

Tickets

De voorstelling ‘Alles is van mij’ is in de Catharinakapel, Kloosterplein 1 in Harderwijk. Aanvang: 20 uur. Kaarten zijn te koop op www.catharinakapel.nl (onder ‘Voorstellingen’ – check de data: 2, 8, 20 of 22 maart 2024.). Prijs: 22,50 euro (voorverkoop tot en met 13 februari: 20 euro). Meer info ook op www.i4u-music.nl/alles-is-van-mij

 

Beleef samen met hen het verhaal of geloof en hoop, beleef ‘Alles is van mij’.