Vorig jaar maart organiseerden we als Petrakerk de theater- en muziekvoorstelling VICTORY. Tijdens deze voorstelling werd d.m.v. zang, dans, muziek, theater en film het Bijbelverhaal verteld, vanaf de schepping tot aan de uiteindelijke victorie. Veel mensen van onze gemeente hebben VICTORY bezocht. Wat was het mooi om met zoveel mensen het evangelie te mogen beleven en delen!

Daarnaast hebben veel gemeenteleden meegewerkt aan het project, zowel in de voorbereiding als tijdens de 2 (bijna) uitverkochte voorstellingen. We kijken daar met veel dankbaarheid op terug! Omdat de voorstelling zo’n succes was en we zoveel mensen voor het eerst of opnieuw in aanraking konden brengen met het evangelie, ontstond het verlangen naar een nieuwe editie van VICTORY. En dat is waar een heel aantal gemeenteleden sinds afgelopen najaar alweer heel druk mee bezig is!

Vorig jaar was VICTORY opgezet door leden van de Petrakerk t.b.v. Fundraising. De opbrengsten zijn daarom deels naar de verbouwing van de Petrakerk gegaan en deels naar goede doelen zoals Present, de Oude Synagoge, de Tentweek en Stichting Echo.

Dit jaar wordt VICTORY georganiseerd vanuit de Stichting Victory Harderwijk, opgericht door verschillende leden van onze gemeente. De stichting heeft als doel om op een eigentijdse manier het evangelie bekend te maken aan een breed publiek, samen met christenen uit Harderwijk en omgeving. De stichting heeft geen winstoogmerk. Inkomsten worden verkregen vanuit kaartverkoop, giften en sponsoring. Eventuele opbrengsten worden geschonken aan goede doelen.

We hopen van harte dat ook dit jaar weer veel gemeenteleden de voorstelling VICTORY zullen bezoeken en buren, vrienden en collega’s meenemen om ze kennis te laten maken met het evangelie! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.victoryharderwijk.nl. Het zou ook fijn zijn als gemeenteleden VICTORY willen ondersteunen d.m.v. een gift of sponsoring. We kunnen niet zonder! Zie voor de mogelijkheden de website. We zoeken ook nog vrijwilligers om te flyeren, informatiepakketten naar kerken in de regio te brengen, soep te koken, entreekaarten te scannen etc. Opgeven als vrijwilliger kan via info@victoryharderwijk.nl.

Als laatste willen we jullie vragen om VICTORY te steunen met gebed. Dit project kan niet zonder de zegen van onze hemelse Vader!

Hartelijke groet,

Team VICTORY