Onderzoek naar erediensten

Wat vindt u/wat vind jij ervan?
Al ruim twee maanden hebben we alleen online erediensten kerkdiensten die verschillend zijn. We willen daardoor er rekening mee houden dat mensen verschillend zijn en de kerkdiensten op een verschillende manier beleven. Uiteraard gaat het in de kerkdiensten om de eer van God, dat staat voorop. Tegelijk is het ook zo dat de manier waarop we de kerkdiensten houden altijd keuzes van mensen zijn. Dat is de hele geschiedenis door al zo.
Als werkgroep voor de online diensten van de Petrakerk willen we graag weten hoe de gemeentes de diensten ervaren. Daarom willen we van iedereen graag zijn of haar mening horen, zowel ouderen, volwassenen, maar ook van de jeugd.

Hoe werkt het?
Via onze website, per mail en via de prisma wordt u uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Daarin zie je de link om de vragenlijst te openen en wijst het zich vanzelf. We vragen van iedereen, deze vragenlijst in te vullen. Dus ook als je met 6 personen op 1 adres woont, dan graag alle 6 invullen. Als we niet alle mailadressen hebben van iedereen uit het gezin, stuur dan graag de mail door aan de anderen in huis.
Je hebt daarvoor 2 weken de gelegenheid, t/m woensdag 10 juni.
De planning is dat er eind juni een rapportage komt en dat de gemeentes geïnformeerd worden over de uitkomsten. Als je nog vragen hebt, dan horen we dat graag.
Dus heel graag: allemaal meedoen.

Klik op deze link om de enquête te starten: https://forms.gle/XQtoCBHYz1cQRi5p9