Sulawesi is hard getroffen door natuurgeweld. Het dodental loopt snel op. Honderdduizenden mensen hebben dringend medische zorg, voedsel en water nodig.

Zoals u ongetwijfeld hebt gelezen en gezien in de media is Sulawesi zwaar getroffen door een krachtige aardbeving gevolgd door een metershoge vloedgolf. Er wordt gesproken over mogelijk duizenden doden. Veel mensen zijn nog vermist en de buitengebieden zijn nog niet eens bereikt. Honderdduizenden mensen hebben nu hulp nodig.

De leden van het Christelijk Noodhulpcluster (Dorcas, EO-Metterdaad, Red een Kind, Tear, Woord en Daad en ZOA) zijn in actie gekomen voor de slachtoffers van deze ramp. Helpt uw kerk mee?

Wat doen we?
We werken nauw samen met een netwerk van kerken en christelijke hulporganisaties in Indonesië. Leden van dit netwerk zijn al met medische teams aanwezig op de rampplek. Ook inventariseren zij welke hulp verder het hardst nodig is. Te denken valt aan: tenten, voedsel en schoon drinkwater, kookgerei en psychosociale hulp. Als cluster ondersteunen we deze hulpverlening met financiële steun en – waar nodig – technische kennis.

Wat kunt u doen?
Wilt u in uw kerk bidden voor de slachtoffers en voor zegen op de hulp die we geven?
En mogen we u oproepen tot een (extra) collecte voor hulp aan de bevolking van Sulawesi? Op de website van de deelnemende organisaties is een collectepresentatie beschikbaar. U kunt uw gift overmaken via een van onderstaande organisaties.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

de leden van het Christelijk Noodhulpcluster
www.christelijknoodhulpcluster.nl

Direct Doneren