Hierbij willen we u/jou (weer) uitnodigen voor de volgende Meet & Eat. We hopen dat jullie enthousiast zijn om (weer) deel te nemen! Het aantal bewoners van het AZC is afgelopen periode sterk gegroeid en vanuit het AZC horen we dat er veel bewoners graag mee willen doen met de Meet & Eat. Maar alleen door jullie gastvrijheid kan een Meet & Eat een succes worden! De eerstvolgende avond staat gepland op vrijdag 30 november!

Meet & Eat
Tijdens een Meet & Eat komen bewoners van het AZC in een kleine groep (bijv een gezin of 2/3 volwassenen) bij jou thuis en eten zij gezellig mee. Tussen 17.00 en 17.45 uur kun je je gasten ophalen bij het AZC. Als gastgezin bepaal je zelf of je eerst samen boodschappen doet en/of kookt of dat de maaltijd al bereid is. Ervaringen van eerdere Meet & Eats zijn zeer positief. Het is een verrijking voor zowel gastgezinnen als gastadressen.

Opgeven
Vind je het gezellig om samen te eten en wil je iets betekenen voor bewoners van het AZC in Harderwijk? Geef je dan uiterlijk 23 november hier op! Lijkt het je leuk maar heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten door te mailen naar gastvrijharderwijk@wvharderwijk.nl.

Meer weten? klik hier.