Wij, Embert Messelink en Heleen Sytsma-van Loo, werken als communicatieadviseurs voor de Nederlands Gereformeerde Kerken (NGK) en Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt). Behalve dat we zelf informatie vanuit het landelijke kerkverband verspreiden, hebben we ook een adviserende rol naar commissies en kerken.

Om jullie daarbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we een korte enquête opgesteld. Wij zijn heel benieuwd hoe informatie vanuit bijvoorbeeld commissies, kerkenraad én het regionale en landelijke kerkverband bij de mensen in de kerk terechtkomt. Daar worden allerlei middelen voor gebruikt. Wat wij graag willen weten is: van welke middelen maken jullie gebruik, en hoe check je of die middelen ook echt werken, of ze doeltreffend zijn? Als wij als communicatiemedewerkers daar door middel van deze enquête inzicht in krijgen, gaan we daar twee dingen mee doen: (1) de informatie die je van óns ontvangt daar zo goed mogelijk op aanpassen, en (2) als jullie dat op prijs stellen, je helpen om in je eigen kerk de communicatie efficiënter te maken.

Bedankt dus dat je hieraan meedoet! Het invullen van de vragenlijst duurt hooguit tien minuten. Je hoeft hiervoor niet in te loggen, tenzij je je antwoorden wilt opslaan om er later aan verder te werken.

Hier vind je de enquête.

Dank voor jullie medewerking,

Met vriendelijke groeten,
Heleen Sytsma-van Loo en Embert Messelink.