Zaterdag 20 januari is de Prayer Night voor jongeren en tevens de start van het 24/7 gebed voor Harderwijk en Hierden.

Dit is een initiatief van een aantal Harderwijkers om te stimuleren dat we meer aandacht en tijd voor gebed gaan vrijmaken. Dat komt voort uit het verlangen dat de kracht van het gebed door meer broers en zussen gezien en ervaren wordt. Gebed lijkt een verbindende schakel tussen kerken, gemeentes, korpsen en parochies.

Harderwijk en Hierden als stad en als dorp behoren de Heer toe. Met Hem willen we in contact staan. Gebed is daarvoor dé manier. We willen zo God eren en onze gebeden als offer aanbieden. We willen in Zijn dienst staan en de liefde verspreiden die Hij ons heeft gegeven. Op maandag 20 november is hiermee een start gemaakt. Waarschijnlijk zal de Open Hof hiervoor de locatie zijn. Eventueel andere locaties worden nog onderzocht.

Er zal een rooster gemaakt worden zodat er gedurende de hele Week van Gebed, elk uur een aantal mensen op de locatie aanwezig zijn voor gebed. Wellicht zult u in de komende tijd benaderd worden om u voor één of meerdere uren te laten inroosteren. Zo u wilt en kunt natuurlijk.

Dit initiatief wordt gesteund en gecoördineerd door stichting Echo en Youth United.

www.24-7harderwijk.nl