Ik ben geboren in Alphen aan den Rijn (1955) en opgegroeid in Rotterdam. Vanaf het begin ben ik ermee vertrouwd geweest bij God te horen. Dat gaf me een speciaal gevoel. Op de middelbare school werd mijn interesse in de theologie gewekt. In de grote stad Rotterdam kwam daarbij het besef hoeveel mensen God niet kennen. Zo groeide het verlangen om Gods liefde te delen met anderen.
In 1982 werd ik als dominee verbonden aan twee kleine kerken in Noord-Brabant: Almkerk-Werkendam en Breda. In 1987 volgde Ureterp (Friesland) en in 1999 Leusden (Utrecht). Sinds 2013 ben ik aan de Petrakerk verbonden, een levendige gemeente waar ik mij thuis voel.
Hoewel ik in de eerste plaats gemeentepredikant ben, is mijn missionaire hart gebleven. Ik wil graag met u en jou wegen zoeken om met woord en daad Gods liefde te delen met onze stadgenoten. Ook de nood in de wereld raakt me. In 2016 maakte ik kennis met de stichting International Justice Mission die zich verzet tegen alle vormen van slavernij in de wereld. Het raakt me dat nog zoveel mensen slachtoffer zijn van slavernij. Sindsdien spreek ik er regelmatig over in kerken.
Op de middelbare school heb ik Riet Boertien leren kennen. We zijn in 1977 getrouwd. Zij werkt als muziektherapeut bij de Accolade Zorggroep. Wij hebben vijf volwassen kinderen die dichtbij en verder weg wonen, van Amersfoort tot Groningen. We hebben zes kleinkinderen waar we enorm van genieten en soms op mogen passen.

predikant_zuid@petrakerkharderwijk.nl